Testailin tätä Pirkka-lehden 1-2/2011 innoittamana, vaikka avomieheni hieman kummasteli kauppalistalle ilmestyneitä ainesosia. Sovelsin lehden reseptiä hieman, jotta se sopi paremmin budettiimme ja mieltymyksiimme. (Tämä on se kohta, missä yleensä mokaan kaiken ja saan aikaan varsin kummallista pataruokaa.) Tuloksena oli kuitenkin varsin onnistunut kokonaisuus, joka toivottavasti pääsee omien aarrereseptiemme joukkoon. :)
400 g broilerin fileesuikaleita (tässä hunajamarinoituja)
n. 1 rkl currya
n. 150 g purjosipulia
1 keltasipuli
1 valkosipulin kynsi
1 punainen paprika
¾ tl suolaa
2 dl ruokakermaa
puolikkaan sitruunan mehu
1 banaani
Kypsennä ja ruskista broilerit curryllä maustaen kuumassa öljyssä korkeareunaisessa paistinpannussa ja siirrä ne odottamaan lautaselle. Pilko huuhdellut kasvikset ja kuullota ne öljyssä. Lisää broilerit, suola, ruokakerma ja sitruunan mehu kasvisten sekaan. Keitä 5-10 min, lisää banaaniviipaleet ja kuumenna. Tarjoa raikkaan salaatin ja halutessasi riisin kanssa.
Tässä lisäkkeenä perussalaatti; Jäävuorisalaattia, punaista paprikaa, tummia, kivettömiä rypäleitä, sekä kermaviilikastiketta, jossa raastettua sitruunankuorta, kuivattua ruohosipulia ja ripaus sokeria ja suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti